Te rejat

Zbulo te rejat dhe kuriozitetet e fundit mbi Klaudia Pepa, te shkruara nga ajo vete dhe te mbledhura nga llogaria e saj e Facebook-ut.

Klaudia Pepa
Klaudia Pepa21/04/2017 @ 15:28
Cosa ne pensate di me... in veste di una presentatrice? 😝❤️
Cfare mendoni nese une do prezantoja nje program televiziv? 😝❤️
445 45    View on Facebook
Klaudia Pepa
Klaudia Pepa18/04/2017 @ 14:36
Ph Eugenio Qose
Styled by Ozge Efek
Makeup & hair Lara Lacciarini
Staff Aghy Imbrogiano e Albi Nako
672 12 4    View on Facebook
Klaudia Pepa
Klaudia Pepa16/04/2017 @ 13:01
Buona Pasqua 🙏🏻 🐣
968 14 2    View on Facebook
Klaudia Pepa
Klaudia Pepa added a new photo to the album: Timeline Photos.09/04/2017 @ 16:31
1851 15    View on Facebook
Klaudia Pepa
Klaudia Pepa07/04/2017 @ 17:27
Pamela Pepa & Lume Pepa
1175 28    View on Facebook
Klaudia Pepa
Klaudia Pepa06/04/2017 @ 11:52
Bonjour 🌹
1241 13    View on Facebook
Klaudia Pepa
Klaudia Pepa03/04/2017 @ 12:24
Have a nice week 😇🤓
1967 34    View on Facebook
Klaudia Pepa
Klaudia Pepa31/03/2017 @ 16:54
K.P.
1833 25 1    View on Facebook
Klaudia Pepa
Klaudia Pepa29/03/2017 @ 16:43
I love Milan ❤
2271 17 1    View on Facebook
Klaudia Pepa
Klaudia Pepa added a new photo to the album: Timeline Photos.21/03/2017 @ 16:40
1568 24    View on Facebook